Verbouw

Door de jaren heen heeft bouwbedrijf B.Kooi zeer ruime ervaring opgedaan met verbouwingen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De ervaring loopt van kleine verbouwingen voor particulieren tot grote verbouwprojecten voor bijvoorbeeld zorginstellingen en scholen.

Voor particulieren kunnen we bijvoorbeeld een uitbouw of een serre maken die de leefruimte van huis kan vergroten. Of denk aan het levensloopbestendig maken van een huis, door de garage om te bouwen tot een prachtige slaapkamer (met badkamer). Wij proberen bij een verbouwing altijd actief mee te denken met de klant en te zorgen dat de verbouwing perfect aansluit bij wensen van de klant.

Ook voor de zakelijke markt heeft bouwbedrijf B.Kooi zeer ruime ervaring met verbouwingen. Het bouwbedrijf is in verschillende zakelijke markten actief, denk bijvoorbeeld aan: onderwijs, zorginstellingen en recreatie/sport. Bouwbedrijf B.Kooi denkt graag mee in creatieve oplossingen om het eindresultaat van een verbouwing precies af te stemmen op de wensen en eisen van zowel de opdrachtgever als de gebruiker.