Wat doen wij nog meer?

  • Het maken en plaatsen van dakkapellen: Dakkapellen worden prefab in onze eigen werkplaats gemaakt. De dakkapel wordt helemaal op maat gemaakt naar wens van de klant en wordt in slechts één dag geplaatst en gemonteerd.
  • Het vervangen van kozijnen: Kozijnen gaan vaak geen leven lang mee, daarom zijn kozijnen soms aan vervanging toe. Wij kunnen oude kozijnen vervangen voor nieuwe kwalitatief hoogstaande houten of kunststof kozijnen.
  • Het levensloopbestendig maken van woningen: Soms zorgen grote veranderingen in een huishouden, zoals het krijgen van een kind, ervoor dat bepaalde ruimtes in een woning een nieuwe functie wensen te krijgen. Bouwbedrijf B.Kooi denkt graag met mee en kan bijvoorbeeld een garage ombouwen tot een prachtige slaapkamer (met badkamer).
  • Het verbouwen van een kantoor tot woning (of andersom): Wij kunnen een kantoorruimte een nieuwe functie geven door deze om te bouwen tot woonruimte inclusief alle woonvoorzieningen van een volwaardige woning.
  • Het renoveren van keukens en badkamers: Wij kunnen oude keukens en badkamers een volledige opknapbeurt geven. Wij proberen altijd zo goed mogelijk de wens van de klant te vertalen in een eindproduct op maat.
  • Het plaatsen van serres: Een serre kan een prachtige en waardevolle aanvulling op een huis zijn. Bouwbedrijf B.Kooi kan op basis van de wensen van de klant een serre op maat maken en plaatsen.
  • Aardbevingsschade: Helaas is er in de provincie Groningen veel schade aan huizen en gebouwen ontstaan door aardbevingen als gevolg van gaswinning. Het personeel van bouwbedrijf B.Kooi is bijgeschoold in het herstellen van schadegevallen als gevolg van aardbevingen.
  • Onderhoudswerkzaamheden voor verenigingen van eigenaren: Huizen en gebouwen moeten met regelmaat onderhouden worden om te voorkomen dat ze gebreken gaan vertonen. Bouwbedrijf B. Kooi kan onderhoudswerkzaamheden verrichten van klein onderhoud aan een huis tot grote meerjarenonderhoudsplannen voor meerdere huizen of gebouwen.

IMG_1615klein